Actueel

HOK-infoboekje is uit

 

Nieuws - 1-HOK-infoboekje 2017-2020.jpg

Al geruime tijd bleek er een zekere behoefte te bestaan naar meer handzame informatie over de (HOK)orgels in de Haagse binnenstad.

Vanaf heden (juni 2017) wordt in de behoefte voorzien door een informatie-boekje met, zij het beknopte, gegevens over de HOK-locaties en de zich daarin bevindende orgels, inclusief de disposities.

Het HOK-infoboekje geeft ook informatie over de orgelconcertseries in de Haagse binnenstad die ‘onder de HOK-paraplu' gegeven worden en de educatieve activiteiten van het HOK.

Binnen afzienbare tijd zullen op alle HOK-locaties -en andere openbare plaatsen in de binnenstad- HOK-infoboekjes beschikbaar zijn die gratis mee genomen mogen worden.

Naast het HOK-infoboekje blijft ook de vertrouwde HOK-folder bestaan, zij het dat die met ingang van volgend jaar 2018, in twee versies uit zal komen: een flyer voor de Lunchconcerten en een flyer voor de Middag- en Avondconcerten. Ook de HOK-folder/-flyer blijft natuurlijk gratis!

Uiteraard blijft de HOK-website www.haagsorgelkontakt.nl u informeren over actuele HOK-activiteiten en specifieke concertinformatie.

 

Gepubliceerd: zaterdag 17 juni 2017