Nieuwe Kerk, Spui Lunchpauzeconcert

Lunchpauzeconcert

Datum vrijdag 14 juni 2024
Aanvangstijd 12:30
Locatie Nieuwe Kerk, Spui
Uitvoerenden

Andries Bogerd, orgel

Meer informatie over de uitvoerenden

Andries Bogerd (2003) werd voorbereid op zijn conservatoriumstudie door Yde Raap. In september 2020 startte hij zijn studie bij Theo Jellema aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Sinds 2021 studeert hij hoofdvak orgel bij Jos van der Kooy aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast krijgt hij bijvak piano van Wim Voogd. Ook studeert hij kerkmuziek aan Codarts Hogeschool voor de kunsten Rotterdam. Masterclasses en lessen volgde hij bij Pieter Dirksen, Michel Bouvard, Hayo Boerema, Leo van Doeselaar, Anton Pauw en Daan Manneke. 

In mei 2023 won hij het Duyschot Orgelconcours Amsterdam in de conservatoriumcategorie. Als kerkmusicus/organist is hij per april 2024 verbonden aan de Maranathakerk Den Haag. Hier is hij de vaste bespeler van het Mense Ruiter orgel (1952, 23II/P)

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.